Press Enter to Search

Disseny gràfic

El disseny gràfic no té perquè ser complicat per arribar al client, a vegades el més senzill arriba abans. És trobar l’idea brillant que reforci la imatge del client, que promocioni els seus productes i serveis, que faci arribar el missatge a un públic cada vegada més objectiu i exigent, de la manera més eficaç possible amb una barreja equilibrada de creativitat i tècnica.
Es per això que creiem que el millor de dissenyar és poder donar solucions a qualsevol cosa…Crear.

Disseny Web

Disseny i desenvolupament web basat en el sistema de gestió de contingut WordPress, amb el qual es poden realitzar llocs webs complets de tot tipus: corporatius, magazines, creatius, botigues, blogs… El disseny web amb WordPress està optimitzat per editar el contingut de manera fàcil i pràctica, i especialment pensat per tenir bona indexació en cercadors. Tanmateix, disposa d’eines pensades per interactuar amb els usuaris a través de les xarxes socials com Facebook, Twiter, Google+…
Ens adaptem a les necessitats del client i li aconsellem el disseny que millor reflecteixi la seva imatge i personalitat, prestant especial atenció al disseny web adaptable per a dispositius mòbils i tauletes.

Il·lustració

La il·lustració és un recurs visual molt important dels mitjans de comunicació, bé sigui sobre paper o en suport digital, i per això s’erigeix com a catalitzador que recull i posa en contacte les diferents procedències, inquietuds, ambicions i maneres de fer que coexisteixen en un sector tan divers. Qualsevol cosa que pugui ser il·lustrada, ens oferim a adaptar-la a les teves necessitats.

Preimpressió

El nostre principal repte es superar els alts nivells de qualitat exigits, oferint un servei cada vegada més àgil i a la mida del client. Donem servei d’escàner, captura digital de negatius color, B/N, diapositives i originals opacs a qualsevol format. Tractament digital i retoc fotogràfic, impressió de proves digitals, maquetació de tot tipus de documents i preparació per a l’entrega a impressió, etc.

Proves de color certificades

El nostre sistema de gestió de color i proves digitals certificades FOGRA 39 li permetrà:

  1. Comprovar prèviament que la impressió final serà exactament la desitjada.
  2. Estandardització de la producció en impressió offset segons norma ISO 12647.
  3. Determinació de paràmetres d’impressió: establiment d’aquells paràmetres d’impressió que garanteixin el millor resultat en màquina.
  4. Certificació del comportament de màquina dins de la norma ISO 12647.
  5. Certificació de proves de color.
  6. Disposar d’una prova contractual per veure si el treball final s’ajusta a la qualitat requerida.

Impressió

Actualment disposem d’impressió digital, ideal per a tirades curtes i urgents, que ofereix resultats espectaculars amb una qualitat d’impressió comparable a l’offset. Ideal per imprimir edicions curtes de manuals, tarifes de preus, carta menú de restaurants, memòries, tríptics, flyers, targetes, sobre, etiquetes, etc., en tot tipus de paper i fins a un gramatge de 350 gr.
També oferim impressió de plotters amb qualitat certificada que ens permet ajustar-nos al màxim en la reproducció de la fotografia original.

t Twitter f Facebook g Google+